Detall de vídeo

17 de Gener de 2012

Fem Números?
17/01/2012 00:22:08 | 35 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

Comencem el programa parlant de les agències de qualificació de risc, que tornen a estar al punt de mira. Divendres l'agència  Standard and Poors, va tornar a rebaixar el deute a 9 països de l'eurozona, entre els quals Espanya. Una nova càrrega contra l'estabilitat de l'euro que, segons els experts, genera més desconfiança en els mercats i en el conseqüent sobreendeutament dels governs.
I al fet a Badalona visitem una empresa que fabrica equipaments de monitoratge per a tractament d'imatge. Van començar el 2001 i s'estan fent lloc dins aquest complicat mercat competint amb grans marques. Ara han començat a exportar com a estratègia davant la crisi.
I parlarem també sobre un programa de treball adreçat als barris de la Serra d'en Mena; la Salut, la Pau i Llefià per fomentar la creació d'empreses. És un altre de les accions que es duen a terme des de l' IMPO, l' Institut Municipal de Promoció de l' Ocupació, l' IMPO dins l' Unitat de Foment Empresarial.
I continuem parlant de l'IMPO perquè avui farem números amb el seu gerent. Antonio Ainoza ocupa també el mateix càrrec a l'empresa Reactivació Badalona, que gestiona el BCIN, ja que està previst que aquest dos organismes públics es fusionin. Amb Ainoza parlarem,sobretot, de la tasca de l' IMPO i dels reptes de futur.