Detall de vídeo

10 d'Abril de 2012

Fem Números?
10/04/2012 00:22:33 | 110 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

La campanya de la Renda 2011 ha començat avui. Els contribuents poden sol·licitar i confirmar l' esborrany de la seva declaració. Aquest any la campanya de la renda acabarà el 2 de juliol.
Avui al fet a Badalona visitarem un autoescola amb molts anys d'experiència a la ciutat, l'autoescola Urbano. Molts badalonins hi han après a conduir. És un altre dels sectors tocats per la crisi, però tot i li això estan en plena expansió i aviat obriran un nou centre al carrer Guifré.
Si sou a l'atur i us presenteu a l' oficina de Treball de la Generalitat, el SOC de la plaça Carme Guasch, descobrireu que s' hi du a terme un pla pilot per ajudar-vos en la recerca de feina. Es tracta d'aprofundir més en la vostra experiència per facilitar-vos aquest dura tasca que és trobar feina.
I avui farem números amb Eva Espinet, comunicadora i creadora de continguts a les xarxes socials per a empreses. Emprenedora i fundadora de l'empresa Palabras en Comunicación. Ella ens parlarà del valor de les empreses a les xarxes socials i de com han revolucionat el món del màrqueting.
I acabarem el programa triant i remenant entre les ofertes per ajudar-vos a fer la cistella de la compra. Avui aprofitant el preu de les maduixes, us les proposem amb menta.