Detall de vídeo

Retrospectiva de l'actor Juan Echanove

Fanzivid
27/04/2012 00:24:39 | 10 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

-Estrena 01: La maldición de Rookford
Dirigida per: Nick Murphy
Arriba a la gran pantalla una nova aposta del cinema britànic pel terror sobrenatural, després de l’entretinguda “La dona de negre”, interpretada per Daniel Radclife. Un nou film que segueix els esquemes de pel·lícules com “El sexto sentido” o “Los otros”, però sense aportar res de nou a la temàtica de les cases encantades, fet que provoca que la pel·lícula sigui un“deja vú” constant.

-Estrena 02: La pesca de salmón en Yemen
Dirigida per: Lasse Hallström
En contra del que a un li pot semblar al llegir el títol d’aquesta pel.lícula, no estem davant un documental sobre la pesca del salmó al Iemen, i és que en aquell país del pròxim orient no hi ha aquest peixos tant característics del nord d’Europa. El film, però, si que parla d’aquest animals aquàtics, sobretot quan un il·luminat i multimilionari xeic àrab, s’entossudeix a portar milers d’aquest peixos al seu país per poder pescar-los.

-Estrena 03: Los vengadores
Dirigida per: Joss Whedon
Partint de la base que els llargmetratges de superherois de còmics no destaquen mai pels seus guions, a excepció de “El caballero oscuro” de Nolan, cal  dir que “Els Venjadors” brilla amb força entre la resta d'aquest tipus de films. Anar al cinema a veure aquesta pel · lícula, un ja saps el que es trobarà, però fent honor a la veritat, “Los vengadores” és tot això i bastant més.

-Estrena 04: The Pelayos
Dirigida per: Eduard Cortés
Ens trobem davant un film basat en la història real dels Pelayo, una família que va aconseguir la  fortuna fent saltar la banca dels grans casinos de tot el món. Aquesta història esdevé una aposta segura per ser traslladada a la gran pantalla, ja que  té molts dels elements que fan que una pel · lícula enganxi.

-Clàssic: Casablanca (1942)
Dirigida per Michael Curtiz
“Casablanca” no és un clàssic, és tot un mite. Amb aquesta declaració de principis no faria falta continuar-hi detallant res més. Però aquest film és mític tant per la química dels seus personatges, pel final inoblidable com pel caòtic rodatge que va patir, raó per la qual ningú creia en l’èxit de la pel·lícula.


-Reportatge: Retrospectiva de l’actor Juan Echanove.

-Notícies:

1)13a edició del MAC
Ja tenim aquí la 13a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya, un punt de trobada i reflexió de professionals de l'audiovisual de proximitat a Catalunya; una iniciativa imprescindible del sector, que pretén incentivar la producció de qualitat caracteritzada pel baix cost i per la creativitat del autors.
Tindrà lloc els propers 23 i 24 de maig a Granollers, i continua apostant per la fira tecnològica i un programa de ponències. Enguany, s'ha creat el premi ID-MAC, pensat per a emprenedors del sector audiovisual que tenen un projecte innovador i busquen finançament.


2)Orson West al D'A 2012
El jove cineasta Fran Ruvira presenta al públic la seva opera prima: Orson West. En ella ha volgut traslladar-se als paratges de la seva infància per plantejar una reflexió personal entorn del cinema en un projecte a cavall entre el documental i la ficció.
Serà el proper dissabte 28 d'abril, dins de la programació del Festival Internacional de cinema d'Autor de Barcelona, un certamen que es celebrarà del proper 27 d'abril fins al 6 de maig; que es projectarà Orson West.
El film explica la història d'un equip de cinema que arriba a un poble de la frontera d'Alacant i Múrcia, per rodar un western de baix pressupost, el qual canviarà la rutina dels habitants de la zona, especialment a un grup de nens. No obstant això, aquesta no és la primera vegada que el cinema arriba a aquestes terres. Cinquanta anys abans, Orson Welles va voler rodar un altre western a la mateixa zona.