Detall de vídeo

El director Daniel Monzón

Fanzivid
24/05/2012 00:24:08 | 9 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

- "Els nens salvatges" Dirigida per: Patricia Ferreira
Per fi, arriba a les cartelleres la guanyadora absoluta del passat Festival de Malaga, la catalana “Els nens salvatges”. Una pel.lícula de la madrilenya Patricia Ferreira que explora els conflictes que pateixen un grup de joves que caminen cap a l’edat adulta,  davant la mirada totalment passiva de la família i l’escola.

- "Cuando te encuentre" Dirigida per: Scott Hicks
El prolífic escriptor nord americà Nicholas Sparks, autor de les novel·les adaptades a la gran pantalla com “El Diario de Noa” o les recents “Querido John” i “La última canción”, torna a aportar un nou llibre romàtic per ser la base d’un film. Aquesta vegada amb un soldat americà com a protagonista, que després de tornar a casa, busca la noia d’una fotografia que inesperadament li va salvar la vida a la guerra.

- "Hijos de las nubes, la última colina" Dirigida per: Álvaro Longoria
L’actor espanyol Javier Bardem, conscient del seu enorme potencial mediàtic, vol posar el seu gra  de sorra perquè el gran públic conegui el drama que pateix al Sàhara Occidental protagonitzant aquest documental . Un film que examina l’agitació política d’aquesta regió de l’Àfrica,  posant sobre la taula les responsabilitats que tenen les potències occidentals en aquest conflicte.

- "Plastic planet" Dirigida per: Werner Boote
Imagineu la vida sense objectes de plàstic? Heu pensat quines són les conseqüències de l'extrema "plastificació" de la nostra vida quotidiana? Dues preguntes que, el documental que s’estrena aquesta setmana, “Plastic Planet” pren com a base d'una investigació sobre aquest producte sintètic.

- Clàssic: "L’Illa del tresor (1934)" Dirigida per Víctor Fleming
Qui no coneix l'illa del tresor?, qui no ha somniat mai en fer-se a la mar i viure mil aventures en companyia dels pirates fins a trobar el tresor? Aquesta és l’essència de la novel·la de Robert Louis Stevenson.  Una narració que és tota una joia de la literatura i que ha fet somniar a moltes generacions

- Reportatge: Parlem amb el director de cinema Daniel Monzón.