Detall de vídeo

16 de Febrer de 2017

Al dia
16/02/2017 00:27:21 | 1 reproducció |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

Les companyies petites, mitjanes i cooperatives podran presentar-se al contracte de la llum de l'Ajuntament. Aquesta és la intenció del govern local, que vol seguir els passos de Barcelona, on les grans empreses podrien quedar-se fora per les clàusules contra la pobresa energètica. Precisament, Gas Natural ha afirmat que s'haguessin evitat els problemes de comunicació amb administracions com la badalonina si la Generalitat hagués redactat un protocol d'actuació en els casos de vulnerabilitat.
Comencen les obres a Cal Pilé per construir una gatera, tres noves gàbies de quarantena d’animals i quatre gàbies de primera atenció. Són les principals actuacions que es faran per millorar les instal•lacions de la gossera Municipal.
Mataró commemora per primera vegada el dia internacional de la llengua materna, sota el títol "Mataró més de 100 llengues". En concret en són 140 les que es parlen a la ciutat, corresponens a 102 nacionalitats diferents, algunes d'àmpliament parlades i altres sota amenaça de desapareixer.
El centre d'escape rooms més gran d'Europa obrirà el proper mes de març les seves portes al Port Fòrum de Sant Adrià de Besòs on espera rebre 100mil visitants en 2 anys. D'aquesta manera es dóna un impuls a un equipament que tot i entrar en funcionament l'any 2005 encara té molts dels seus locals desocupats.